Engeguem màquines 2016

6 setembre 2016
Josep Ma Solanes 0

Doncs això, l’estiu s’està acabant i amb ella la meva parada estacional. És hora que engeguem màquines, de treure la pols dels mobles i desbrossar el jardí d’herbes. Un nou curs comença i amb ells nous reptes a assolir, això sí, amb il·lusió.

Per a mi aquest estiu ha estat l’inici, i continua sent-ho, d’un període de formació molt intensiu: Anglès, Scrum, ASP.NET core amb MVC, Composable Infrastructure, DevOps… Ha estat una mica «durillo» per a mi, però necessari. El món es mou i un no es pot quedar-se quiet. De ben segur que alguna d’aquestes cosetes sortirà en el bloc, serà qüestió d’estar atents.

Però no tot ha estat formació, també hi ha hagut feina que tenia molt endarrerida per acabar i que m’ha tret un pes immens de sobre: el meu catàleg de fotografies i la traducció a l’espanyol d’un munt d’articles, dels inicis del bloc, que tenia pendents, i que es publiquen juntament amb aquesta entrada.

També estic content pel munt de comentaris vostres que m’he trobat al reprendre el bloc i que encara estan pendents de contestar. No patiu que tots seran contestats en les properes setmanes. No és que me n’hagi oblidat pas, simplement que durant aquest període d’aturada he dedicat tots els meus esforços a altres coses que també requerien la meva atenció i que algunes són les que he comentat.

Per obrir boca, de moment s’ha de tenir en compte el llançament de Microsoft Windows Server 2016. Ja està a punt, a punt de sortir, i amb ell molts canvis a les nostres infraestructures: Hyper-V, hiperconvergència, File Servers, alta disponibilitat, containers, cloud, etc….

Bé, no m’allargo més en aquesta entrada, les coses s’han d’agafar amb calma i a poc a poc i avui encara estic estudiant per examens de certificació de HPE.

Salut i sigueu tots ben retrobats!

Similar Posts by The Author: