el Blog

L’objectiu del blog no és escriure sobre el primer que em passa pel cap, sinó més aviat d’aportar solucions des de la vivència i experiència.

Aquest projecte té un pla d’evolució constant sense una fita final. No sé com anirà, com funcionarà; però si sé quin objectiu vull aconseguir, generar la meva marca personal, i faré el possible per acostar-m’hi.

El full de ruta d’aquest blog és plasmar solucions a problemes relacionats amb la informàtica des de tres vessants:

  • Pels administradors de sistemes: la instal·lació i configuració d’un producte concret.
  • Per empreses i/o particulars, la solució a problemes o situacions que es poden resoldre amb la informàtica.
  • Per a tothom en general, la divulgació i/o formació d’aspectes o operatives concretes, cultura general.

La freqüència de publicació l’he definit en 1 setmana, considero que més freqüència, pot saturar, i què menys es pot perdre en l’oblit (com m’ha passat anteriorment) o bé degenerar la qualitat del contingut.

Aquest és el principi i com tots els començaments és dur i difícil. De moment, el blog només es troba en català. He optat per fer les entrades primer en català, perquè és la meva llengua materna, amb la que tinc els pensaments, les idees i m’expresso millor; pel territori geogràfic on visc. A mesura que avanci el projecte publicaré amb castellà i anglès.

Si vols aportar qualsevol comentari constructiu per a la millora, contingut interessant a tractar pots recorre al formulari de contacte.

Sigueu benvinguts!