3r any de vida

16 octubre 2016
Josep Ma Solanes 0

Un any més ha passat en la vida d’aquest bloc, i ja en són tres anys continuats i regulars!

És moment de reflexionar i analitzar què ha aportat tot aquest temps, no només dins el bloc, sinó també el moment que vivim en el sector. I sí, ja fa temps que em ronda pel terrat que s’ha de donar per finalitzada una etapa, la de IT Pro. Sí, heu llegit bé. Els temps canvien i, les necessitats i solucions ja no són les mateixes.

Fa uns dies ja vaig canviar a la web la meva presentació, indicant que estic d’actualització a DevOps. Ara toca reinventar-se, estudiar i evolucionar, amb tot el bagatge que es porta a l’esquena, però canviar. Són moments difícils i serà dur, però és el pas que cal donar si no es vol estar fora de circulació. Ja em coneixeu, sóc una persona inquieta que sense les noves tecnologies no hi puc estar, ho porto a la sang i ara és moment de fer un pas molt important, potser el més important que he donat mai.

Pels que no esteu tant posats en aquest món, val a dir que és un canvi molt radical. En què la resistència per sortir de la famosa zona de confort és molt gran. Salvaguardant les distàncies, és com passar de la vida agrícola a la vida industrial. Capritxos de la informàtica de canviar-ho tot i, a diferència dels anteriors, aquest serà molt dur.

Estic disposat a començar aquest nou camí, de fet, ja he començat a donar les primeres passes i, pel que sembla, des de fa temps. Sense saber-ho m’estava alineant a aquestes noves realitats. És com no saber on vas, però l’inconscient t’hi porta.

Per mi és un nou viatge que traslladaré a aquest bloc. Pot ser els continguts variïn del que esteu acostumats, però no l’esperit amb què va començar: ajudar i guiar en la implementació de la tecnologia de la informació d’avui en dia a les nostres empreses o llars.

M’acompanyeu en aquest nou camí?

 

No voldria acabar aquesta entrada més personal sense donar-vos les gràcies a tots/es per fer-me confiança. Sense vosaltres aquest esperit de superació i de compartir el coneixement no seria possible. El fet de veure pujar les visites o comentaris em dóna aquest puntet d’energia per continuar fent-ho. No deixeu de fer comentaris que puguin ajudar a tothom, suggerències de nous articles i, sobretot, compartir el contingut del bloc al màxim de gent possible. La informació ha de fluir per ser encara més útil i ens puguem enriquir tots a la vegada.

 

Salut.

Similar Posts by The Author: