MVP 2014

1 octubre 2014
Josep Ma Solanes 1

Estic molt excitat! m’acaben de notificar que m’han nomenat MVP 2014 (Microsoft Most Valuable Professional) en Windows Server per Petita i Mitjana Empresa.

El MVP és un reconeixement per part de Microsoft als que comparteixen amb la resta la seva passió, habilitat tècnica i coneixement pràctic sobre els productes Microsoft. Afegir que no és fàcil aconseguir aquest reconeixement, a nivell mundial només hi ha 4000 persones, 86 a Espanya; i un sóc jo (encara no m’ho acabo de creure). És un premi a la constància que es renova anualment i del què espero ser mereixedor el proper any. De moment toca gaudir del moment i treballar per millorar i compartir aquest coneixement amb tots vosaltres.

 http://mvp.microsoft.com/es-es/overview.aspx

[Actualització]

Després de les primeres impressions i la pujada d’adrenalina, toca asserenar-se i continuar amb la feina feta. Aquesta no és pas l’estació d’arribada, ans el contrari, és l’estació de sortida la que t’empeny a millorar dia a dia, però posant els peus a terra. Per a mi aquest premi és una empenta que cal aprofitar, una empenta de coratge, de vinga va que ho podem fer. Continuant explicant de la manera més planera possible el què té a veure amb la informàtica i en que pot millorar el nostre dia a dia, tant personal (a nivell d’usuari), com empresarial (a nivell d’administradors de sistemes i negoci).

Pels que no em conegueu o acabeu de descobrir el blog, us convido a donar un passeig per ell i participar-hi mitjançant els comentaris.

 

Canvis al blog

Hi haurà canvis en el blog, sí. Però no és una cosa que estigui relacionat amb el premi, sinó que ja porto temps donant-hi voltes. Molts de vosaltres m’heu demanat i aconsellat que posi el blog en castellà, ja sigui perquè és la vostra llengua materna, com perquè considereu que val la pena que el contingut arribi a més gent (pensar en global). Personalment també fa molt de temps que li donava voltes i, abans de l’estiu, vaig tenir l’oportunitat de parlar-ne amb més blocaires catalans, en un curs de SEO a CDmon, i amb gent de la Fundació Punt.CAT. Al blog se li afegirà el castellà, però sense abandonar el català, tranquils, que ha estat un dels motius pel que he obtingut el MVP. Els continguts seran els mateixos, estic en procés de traducció manual (res de Googles Translators ni coses per l’estil), del que us podeu imaginar que és molta feina de la que desitjo en pugueu gaudir.

 

Gràcies a tots per fer-me confiança.

Similar Posts by The Author:

 

Un comentari per a
“MVP 2014”

Els comentaris estan tancats.