Hola món!

1 setembre 2013
Josep Ma Solanes 0

L’objectiu del blog no és escriure sobre el primer que em passa pel cap, sinó més aviat d’aportar solucions des de la vivència i experiència, però permeteu que obri amb un petit comentari/pensament personal:

Vull començar avui, 1 de setembre de 2013, per marcar una fita d’inici. També vull començar amb la frase que tantes vegades he escrit: “Hola món!”. Aquestes paraules són el resultat de la primera execució d’un programa informàtic quan aprens un nou llenguatge de programació. Tot comença per aquí, tot és costa amunt.

Tot i marcar aquest començament, la meva presència a Internet no és nova, sinó vella, gairebé des dels inicis a Espanya. Primer amb una pàgina web des del 1997, després amb un blog a Blogger, passant finalment a WordPress. Però amb un problema comú, aprés en el temps i l’experiència: NAVEGAR SENSE RUMB.

Avui trenco amb tot l’anterior, faig un punt i apart. Començo aquest nou projecte amb un pla d’evolució constant sense una fita final. No sé com anirà, com funcionarà; però si sé quin objectiu vull aconseguir, generar la meva marca personal, i faré el possible per acostar-m’hi.

El full de ruta d’aquest blog és plasmar solucions a problemes relacionats amb la informàtica des de tres vessants:

  • Pels administradors de sistemes: la instal·lació i configuració d’un producte concret.
  • Per empreses i/o particulars, la solució a problemes o situacions que es poden resoldre amb la informàtica.
  • Per a tothom en general, la divulgació i/o formació d’aspectes o operatives concretes, cultura general.

La freqüència de publicació l’he definit en 1 setmana, considero que més freqüència, pot saturar, i què menys es pot perdre en l’oblit (com m’ha passat anteriorment) o bé degenerar la qualitat del contingut.

Aquest és el principi i com tots els començaments és dur i difícil. De moment, el blog només es troba en català. He optat per fer les entrades primer en català, perquè és la meva llengua materna, amb la que tinc els pensaments, les idees i m’expresso millor; pel territori geogràfic on visc. A mesura que avanci el projecte publicaré amb castellà i anglès.

Salutacions i sigueu benvinguts.

Similar Posts by The Author: