Engeguem màquines 2015

1 setembre 2015
Josep Ma Solanes 0

Després de la parada estacional comença un nou curs, amb noves il·lusions, nous reptes i moltes, moltes novetats.

L’entorn empresarial per on normalment em moc està basat en solucions Microsoft, i és Microsoft qui ha canviat i està canviant completament. És un any de canvis i, sincerament, m’agraden aquests canvis. Com ja sabeu, l’enfoc del bloc no és proporcionar notícies de productes, però permeteu-me que en aquesta entrada us faci una mica de resum de quina és la situació actual per tenir-la present, que de ben segur condicionarà la publicació de noves entrades. Pels nous productes, les noves solucions, les noves formes de treballar i, com no, per ser més eficients, productius i viure més tranquils el nostre dia a dia amb la tecnologia.

Cloud

Aquests estan en contínua evolució i, ara que les línies en aquest país comencen a donar una mica de sí, comença a ser molt viable per les petites i mitjanes empreses, deslocalitzant serveis a l’entorn cloud públic o híbrid, fent els serveis més àgils i abaratint costos d’operativa i immobilitzats. Per aquest motiu seran dels temes més recurrents d’aquest curs.

 

Baixes

 

Altes

 

Previsió

 

Total, moltíssimes coses a veure, provar, trastejar, estudiar, per saber què pot millorar en el nostre dia a dia. Nois, noies tenim feina, engeguem màquines i comencem…

Similar Posts by The Author: