1r any de vida

16 octubre 2014
Josep Ma Solanes 0

Sí, sembla que va ser ahir, però ja ha passat 1 any. Ho celebrem amb un dònut perquè és un pas petit, però un pas fet.

Un primer any d’aquesta aventura que m’ha portat a ser Microsoft MVP Windows Server Small and Medium Business 2014.

Després de molts anys adquirint coneixement, fent d’esponja de la tecnologia, però quedant-m’ho només per a mi. Em vaig adonar que era el moment de retornar tot aquest coneixement a la comunitat si volia avançar (se m’havia inculcat que el coneixement havia de quedar-se al cercle tancat, ara me n’adono de l’equivocat que és aquest raonament). Era hora de compartir i ajudar als altres a créixer, però de retruc també per ajudar-me a créixer a mi mateix i el meu entorn.

Anima molt trobar-vos cara a cara i que em digueu que seguiu el bloc. Espero que el contingut sigui de profit i us animo a participar dels comentaris (no sigueu tímids que tots aprenem) i, com no, fer difusió del mateix. Una mica de publicitat no està de més.

 

MVP 2014 award

Gràcies a tots/es per fer-me confiança.

Similar Posts by The Author: